Welkom bij Stuw fietsen!

Stuw is het private label van fietsenwinkel Wels2wielers in Heteren. Vanwege de snelle groei van de markt van elektrische fietsen ontstond ons idee om het bestaande aanbod aan e-bikes uit te breiden en te verbeteren, vanuit onze eigen vakkennis en ervaring. We hadden behoefte aan een product dat nóg beter aansluit bij ons kwaliteits- en serviceniveau. Na een periode van intensieve voorbereiding hebben wij in 2017 ons eigen fietsmerk kunnen lanceren, genaamd Stuw.
De naam Stuw is ontleend aan de imposante waterkering in de Nederrijn bij Driel. In dit Gelderse dorp is ons bedrijf opgericht en was onze winkel gevestigd tot 2022, toen wij verhuisd zijn naar Heteren. De stuw van Driel staat voor kracht en zekerheid, net als onze e-bike; een hoogwaardige fiets met een krachtige motor. Door goed te luisteren naar de consument, onze eigen ideeën tot uiting te brengen en onze ruime kennis toe te passen, hebben we een exclusieve fiets samen kunnen stellen die de beste kwaliteit garandeert.

Omdat wij sterk vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze eigen fietsen, krijg je op een nieuwe Stuw fiets 3 jaar garantie. Aangezien service hoog in het vaandel staat bij ons, garanderen wij de beste service voor, tijdens en na de aankoop van je fiets. Service en kwaliteit blijven onze prioriteiten en worden verbeterd waar het kan!

De kernwaarden van Stuw

Exclusief product
Kracht en zekerheid
De nieuwste techniek
Samengesteld door ervaring

3 jaar garantie